ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αλισάχνη

ALISAXNH

Τα δωμάτια «Αλισάχνη» βρίσκονται λίγα μέτρα από την θάλασσα στην παραλία του Αυλόμωνα, με τα καταγάλανα νερά της. Το άκουσμα των κυμάτων, η όψη του απέραντου γαλάζιου, ο μαγικός συνδυασμός του μπλε της θάλασσας και του ουρανού καθώς και η μαγευτική ομορφιά της Σερίφου, δημιουργούν το ιδανικότερο περιβάλλον για διακοπές, ηρεμία και πολύτιμη ξεκούραση. (Πηγή:http://www.alisachni-serifos.gr/el/home_el.html)

Ρίζες

c4_2

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ρίζες» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το Μάιο του 2010! Βρίσκεται στη Σέριφο, ένα από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων.Το ξενοδοχείο «Ρίζες» είναι μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 14 ανεξάρτητα Διαμερίσματα 40 έως 50τμ και 2 Σουίτες (Σουίτα 2 και Σουίτα 1) 60 και 97τμ αντίστοιχα, οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες.Όλες οι κατοικίες διαθέτουν άνετες ιδιωτικές βεράντες με θέα στο λιμάνι και στη Χώρα της Σερίφου, με δυνατότητα φιλοξενίας 2 έως 4 ατόμων. (Πηγή:http://www.hotelrizes.gr/el/index/gallery) http://www.hotelrizes.gr/el/index

Αλίκτυπο

4573291970_235x287

Το Aliktypo Studios απέχει μόλις 50μ. από την παραλία Λιβάδι και έχει θέα στην πόλη της Σερίφου. Προσφέρει δωμάτια με επιπλωμένες βεράντες και δωρεάν Wi-Fi.Τα ασβεστωμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση. Περιλαμβάνουν CD/DVD player με συλλογές ταινιών και μουσικής. Παρέχονται επίσης διαμερίσματα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.Το Λιβάδι είναι το λιμάνι της Σερίφου και απέχει μόλις 5χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα. Εκεί θα βρείτε ταβέρνες και εστιατόρια, καθώς και πολλά μπαρ. (Πηγή:http://www.aliktypo.com/)

 Αστάρτη

1 Το κατάλευκο Astarti Apartments βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία Λιβαδάκια στη Σέριφο και προσφέρει καταλύματα σε κυκλαδίτικο στιλ, με μικρή κουζίνα και κλιματισμό. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.Τα διαμερίσματα του Astarti είναι ευρύχωρα και διαθέτουν παραδοσιακά στοιχεία, όπως χτιστούς καναπέδες και σιδερένια κρεβάτια. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, μίνι ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας. Έχουν επίσης μπαλκόνι με θέα στην όμορφη γύρω περιοχή. Σε ορισμένα δωμάτια προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση.Το λιμάνι της Σερίφου βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων. Σε κοντινή απόσταση, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν παραθαλάσσια καφέ και εστιατόρια. Η γραφική πρωτεύουσα του νησιού απέχει 5 χιλιόμετρα.

(Πηγή:http://www.astartiserifos.gr/index.php/el/)

Coralli Apartments

coralli-apartments-livadakia-serifos-02

Το Coralli Bungalows βρίσκεται ακριβώς επάνω στην αμμώδη παραλία Λιβαδάκια και προσφέρει καταλύματα σε κυκλαδίτικο στιλ με ιδιωτικό μπαλκόνι. Περιλαμβάνει πισίνα με μπαρ δίπλα στην πισίνα και ένα εστιατόριο.Τα κατάλευκα μπανγκαλόου του Coralli έχουν χτιστά κρεβάτια και θέα στον κήπο. Διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση και μίνι ψυγείο. Κάθε μονάδα είναι επίσης εξοπλισμένη με ιδιωτικό μπάνιο με ντους.Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξωτικά κοκτέιλ, δροσιστικά ποτά και ελαφριά γεύματα κάτω από το σκιερό χώρο του μπαρ, ενώ το εστιατόριο των εγκαταστάσεων προσφέρει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Το πρωινό μπορεί να σερβιριστεί στο δωμάτιό σας, κατόπιν αιτήματος.Το λιμάνι της Σερίφου απέχει 800μ. και έχει πολλά παραθαλάσσια καφέ και ταβέρνες. Η Χώρα, η πρωτεύουσα του νησιού, είναι προσβάσιμη σε 5 χιλιόμετρα. Διατίθενται δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.(Πηγή: http://www.coralli.gr/el/apartments-serifos-kiklades-l/apartments-serifos-kiklades)